T&K Administraties geeft cijfers betekenis

Cijfers moeten binnen uw onderneming een functie hebben en niet alleen dienen als verantwoording richting financiers en fiscus. Door het uitbesteden van uw administratie zorgt T&K Administraties in Rucphen ervoor dat uw cijfers een betekenis krijgen. Neem contact op voor een compleet pakket fiscale en administratieve dienstverlening.

Diensten en tarieven voor ondernemers

 Maak een vrijblijvende afspraak voor de volgende werkzaamheden:

  • Verwerken van financiële administraties
  • Samenstellen jaarrekeningen
  • Verzorgen van aangifte Inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting
  • Advisering op gebied van belastingzaken, investeren, financiering en andere vraagstukken waar ondernemers mee te maken hebben

Het uurtarief dat op de werkzaamheden wordt toegepast varieert van 60,- tot 90,- euro en is afhankelijk van de aard van de werkzaamheden. T&K Administraties biedt de mogelijkheid om een all-in bedrag af te spreken. Hierdoor weet u dat u achteraf niet voor financiële verassingen komt te staan.

 

Reeds gevestigde ondernemers kunnen bij ons geheel vrijblijvend en kostenloos een Quick-scan doen, deze Quick-scan houdt het volgende in:

  • Aan de hand van de laatst opgestelde jaarrekening kunnen we nagaan welke fiscale aangelegenheden van toepassing zijn. Tevens bespreken we met u welke aandachtspunten u belangrijk vindt en verbeterd wilt zien ten opzicht van uw vorige adviseur. Aan het eind van dit gesprek kunnen wij u een all-in prijs mededelen m.b.t. onze dienstverlening. De besparing op uw huidige accountantskosten kan oplopen tot 50 %.